McLaren Brussels biedt 3 jaar gratis onderhoud aan

McLaren Brussels biedt 3 jaar gratis onderhoud aanToekomstige klanten van een McLaren 570S Coupé, 570S Spider of 570GT kunnen de volgende drie jaar (of max 45.000 km) op hun beide oren slapen.

McLaren Brussels – dat deel uitmaakt van de luxueuze Ginion Group in België – heeft een vroeg (kerst)geschenk voor de nieuwe eigenaars van een Sport Series model, namelijk drie jaar gratis onderhoud. Die reeks omvat het 570 pk sterke ‘570 gamma’ met de 570S Coupé, 570S Spider en 570GT!

De genereuze service van McLaren Brussels kunnen we enerzijds toeschrijven aan het uitzonderlijke bouwkwaliteit van McLaren (inclusief peperduur prijskaartje), anderzijds doen dergelijke sportwagens slechts een beperkt aantal kilometers op jaarbasis.

Vermogende klanten zijn welkom in de Louizalaan 231 te Brussel om het Sport Series gamma van dichtbij te ontdekken net zoals het prijskaartje dat bij ongeveer 189.000 euro start.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...