Officieel: Range Rover SVAutobiography LWB (2017)

Officieel: Range Rover SVAutobiography LWB (2017)Net zoals de rest van het Range Rover gamma krijgt de SVAutobiography topversie eveneens een kleine make-over!

De Range Rover is het topmodel van het grote Land Rover gamma en daarmee heb je eigenlijk alles wat je maar kan wensen, toch is er nog een groep van (veeleisende) klanten die nood hebben aan wat meer. Daarvoor is er een SVAutobiography versie die in navolging van de reguliere Range Rover ook opgefrist wordt.

Deze extreem luxueuze SUV komt steevast met een verlengde wielbasis waarmee je achterin tot 120 centimeter aan beenruimte hebt, exclusief voorbehouden voor twee inzittenden die kunnen genieten van een first class zetel. Energie verspillen aan het openen/sluiten van de deur of het openklappen van een kleine tafel is hier niet aan de orde, daarvoor staan er fluisterstille elektromotoren paraat.

Nog meer gadgets krijg je achterin met een 10″ touchscreen dat naast infotainment (inclusief 4G!) ook de bediening van de massage bevat, na die deugddoende ervaring kan je jezelf trakteren op iets fris uit de frigo. Aan de buitenzijde mag de SVAutobiography uitpakken met een unieke grille en een licht gewijzigde voorzijde, in de koffer zit er een houten vloer.

Aan luxe en comfort dus geen gebrek bij de Range Rover SVAutobiography, qua motoren heb je de keuze uit een de 4.4-liter V8 diesel (340 pk), 2.0-liter plug-in hybride (404 pk) of de 5.0-liter V8 benzine (565 pk). Voor de bouw rekent Land Rover op de specialisten van Special Vehicle Operations (SVO) die al je dromen zullen waarmaken.

Range Rover vraagt minimaal €191.500 voor deze SVAutobiography terwijl de SVAutobiography Dynamic €178.100 kost.

Officieel: Range Rover SVAutobiography LWB (2017)

Range Rover SVAutobiography Dynamic

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...