Volvo S90 Berline krijgt ‘tailor made’ fluohesje

Volvo S90 Berline krijgt 'tailor made' fluohesje De toekomstige eigenaars van de reeds stijlvolle Volvo S90 Berline krijgen een op maat gemaakte veiligheidsvest!

Met de S90 Berline kan Volvo eindelijk meespelen met de grote – Duitse – jongens in het luxueuze premiumberline segment dankzij een strakke vormgeving, een warm interieur en efficiënte motoren. Met de T8 plug-in hybride koppelen ze daar nog een stevige brok vermogen (407 pk) aan toe terwijl de CO2 uitstoot met 44 g/km CO2 zeer beperkt blijft, ideaal voor de doordachte leaserijders.

Wie Volvo zegt, zegt een knap design én veiligheid! Op die twee ijzersterke graadmeters gaat Volvo België nu nog een stap verder. Nieuwe S90 eigenaars krijgen tot eind 2017 de kans om een op maat gemaakt fluohesje – kostuumvest! – te laten maken door Aravinda Rodenburg, een gerenommeerde bespoke tailor uit Gent!

De kans blijft klein dat je met de nieuwe S90 Berline veel pech te verduren krijgt, wanneer het dan toch eens misloopt blijf je ten alle tijden stijlvol aldus Volvo!

Lees hier onze rijtest met de Volvo S90 D5 Berline!

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...