Officieel: Bentley Continental GT3 (2017)

Officieel: Bentley Continental GT3 (2017)De snelle Bentley Boys krijgen nieuw speelgoed in de vorm van een Continental GT3 racewagen!

In navolging van de reguliere Continental GT die volledig vernieuwd werd komt Bentley relatief snel met een snelle GT3 afgeleide naar buiten. De stijlvolle looks van de nieuwe Continental GT blijven op zekere zin behouden al kan niet naast de reusachtige spoiler, brede wielkasten en dikke splitters vooraan kijken. Alles voor een optimale downforce!

De nieuwe Bentley Continental GT3 werd 800 kg lichter (!!) en tikt nu af op 1.300 kg, dat inclusief de 4.0-liter V8 dubbele turbo’s én 550 pk die door de experten van Cosworth onder handen genomen werd. De sequentiële zestraps transmissie komt dan weer van bij Ricardo. De performante remmen krijgen zes zuigers per schijf, deze liggen achter blitse 18″ velgen.

Klantenteams kunnen vanaf heden een bestelling plaatsen bij Bentley voor een Continental GT3 om te gaan racen tegen soortgelijke derivaten van Audi, Ferrari, Mercedes-AMGMcLaren of Porsche!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...