Officieel: Hyundai i30 N Thierry Neuville special edition (2017)

Officieel: Hyundai i30 N Thierry Neuville special editionThierry Neuville, onze nationale WRC rallyheld, krijgt een gelimiteerde Hyundai i30 N special edition!

Thierry Neuville mag dan net geen wereldkampioen WRC worden, toch is hij één van de meest getalenteerde piloten in de rallywereld die het voorbije jaar mooie dingen liet zien met zijn i20 Coupé WRC. Hopelijk doet de sympathieke Waal volgend jaar beter, dit jaar wordt hij – als alles goed loopt – slechts vice-wereldkampioen.

Om de nakende marktlancering van de hete i30 N kracht bij te zetten komt er een i30 N Thierry Neuville Limited Edition in 35 stuks waarvan #1 voorzien is voor Thierry himself. De overige modellen worden kosteloos aangeboden aan de enthousiastelingen die een reeds i30 N mét Performance Pack bestelden volgens het “first in, first out” principe.

Afhankelijk van de gekozen koetswerkkleur krijgt de i30 N “Thierry Neuville” een bijzondere striping (indien gewenst) in het oranje, zwart of wit en diverse Thierry Neuville badges rondom. Binnenin vinden we het TN logo terug in de tapijten en centraal opnieuw een badge die de nodige exclusiviteit aangeeft. Daarnaast is er ook een blitse sleuteldoos met genummerde sleutelhanger voorzien.

Last but not least krijgen de toekomstige eigenaars van een Hyundai i30 N Thierry Neuville Limited Edition een trackday op het Circuit van Zolder in het voorjaar van 2018, de ideale plek om de i30 N goed aan de tand te voelen!

Lees onze rijtest met de Hyundai i30 N!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...