Poll: BMW M760Li xDrive vs Porsche Panamera Turbo

Poll: BMW M760Li xDrive vs Porsche Panamera TurboWelke high performance luxelimousine mogen ze bij jou afleveren?

Terwijl het zeker niet behelpen is met een reguliere BMW 7-Reeks of een Porsche Panamera is er naar goede Duitse gewoonte een krachtige topversie. Bij de Panamera is dat de Turbo (de hybride even buiten beschouwing gelaten) terwijl BMW vast houdt aan haar eeuwige koppigheid om geen échte M7 te bouwen. Gelukkig is er wel een M760Li variant die hetzelfde doet.

De Porsche Panamera Turbo kost je minimaal 160.058 euro in België, daarvoor krijg je een 4.0-liter V8 met 550 pk en een 0-100 km/u tijd van 3,6 seconden in de meest optimale omstandigheden. De BMW M760Li xDrive is zowel duurder (vanaf €173.950) als krachtiger (610 pk). Aan gadgets én hoogwaardige materialen heb je in beide gevallen geen tekort terwijl er achterin steeds voldoende ruimte is voor te rusten werken.

Gaat je voorkeur naar Stuttgart of München in dit allerhoogste segment?

BMW M760Li xDrive vs Porsche Panamera Turbo

View Results

Laden ... Laden ...

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Porsche Panamera!
Lees hier onze rijtest met de BMW M760Li xDrive!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...