Spyshots: Aston Martin Vanquish (2018)

Spyshots: Aston Martin Vanquish (2018)Terwijl de laatste exemplaren van de huidige Vanquish in de showrooms gezet worden maakt Aston Martin werk van een bijzonder krachtige opvolger!

De Vanquish profileert zich sinds jaar en dag boven het reguliere gamma van Aston Martin dat ook geen tekort heeft aan vermogen, het verschil moet er nu eenmaal zijn. De nieuwste versie van de super GT gaat op visueel vlak verder op de geslaagde vormgeving van de DB11 met de nodige extra verluchting, binnenin zou alles ook zeer herkenbaar ogen in een straffere vorm.

Wat er onder de motorkap zal liggen is een ander vraagstuk. De kans is klein dat de 6.0-liter V12 van AMG makelij de overstap zal maken maar zeg nooit nooit, groter lijkt het ons dat de Britse sportwagenbouwer een krachtigere versie van de nieuwe 5.2-liter V12 mét turbo’s zal implementeren. De uitgaande Vanquish had reeds 600 pk en de DB11 doet beter met 610 pk, volgens de hiërarchie (en de DB11 S in acht te nemen) zal de aanstormende Vanquish vermoedelijk 660 pk omvatten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...