Dit is de nieuwe Jeep Wrangler (2018)!

Dit is de nieuwe Jeep Wrangler (2018)!Hét avontuurlijke icoon van Jeep, de Wrangler, zit volgend jaar in het nieuw!

Terwijl we anno 2017 steeds meer en meer interesse zien in stoere SUV’s en crossovers kan Jeep terugvallen op een breed gamma aan échte avonturiers met de Wrangler voorop. Dit Amerikaanse icoon gaat al een tijdje mee, gelukkig werd hij onderweg enkele keren van een handige update voorzien. Nu mogen we ons klaarmaken voor een volledig nieuwe generatie die op het Autosalon van Los Angeles in november het daglicht zal zien.

Europese enthousiastelingen van deze pure offroader moeten wel nog geduld hebben, een introductie is hier pas tegen eind 2018 voorzien. Op de eerste officiële beelden zien we dat Jeep trouw blijft aan de klassieke vormgeving met twee/vier deuren en verwijderbare deurpanelen. Op vlak van veiligheid en connectiviteit zal de nieuwe Jeep Wrangler uiteraard voldoen aan moderne standaarden zonder dat hij zijn 4×4 roots zal verwaarlozen.

Omtrent het motorengamma is er nog veel onduidelijkheid, in de wandelgangen wordt er gepraat over een 2.0-liter viercilinder instapper en een V6 benzinetopper.

Lees hier onze rijtest met de Jeep Wrangler 2.8 Rubicon!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...