Uittip: Michelin Adventure in Clermont-Ferrand

Uittip: Michelin Adventure museum @ Clermont-FerrandOntdek het interessante verhaal achter het volledige Michelin verhaal – dat veel verder gaat dan de banden, de restaurantgids en de routekaarten – nabij Clermont-Ferrand!

Toen we samen met Michelin op zoek gingen naar de waarheid achter versleten banden konden we tevens het Michelin Aventure museum bezoeken in Clermont-Ferrand. Gezien de Franse industrieel al meegaat sinds 1889 hebben ze een rijkelijke geschiedenis te vertellen. Die gaat overigens véél verder dan de diverse belangrijke ontwikkelingen op vlak van banden, de restaurantgidsen en de iconische mascotte.

Een bezoek aan het Michelin Adventure museum is een echte aanrader voor jong en oud met een minimale interesse in het onderwerp! Elke dag is het open van 10u tot 18u, een must have is de enthousiaste gids die je gedetailleerd meeneemt in de rijke geschiedenis van de Europese bandengigant. Wie minder fan is van menselijke informatie kan terecht bij een handige app!

Alle praktische formatie zoals openingsuren, prijzen en bereikbaarheid staan op de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...