Trailer: The Grand Tour seizoen 2 – 8 december 2017

Trailer: The Grand Tour seizoen 2 - 8 december 2017Het voormalige Top Gear team maakt zich klaar voor een tweede seizoen van hun nieuwe The Grand Tour show!

Na een relatief geslaagd eerste seizoen van The Grand Tour waren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May de laatste maanden druk in de weer met buitenopnames. Op donderdag 8 december gaat het tweede seizoen namelijk van start, wederom te bekijken via de Amazon Prime streamingsdienst.

Met een nieuwe trailer proberen ze ons alvast warm te maken, wie goed kijkt ziet de klassieke elementen van avontuurlijke roadtrips, klassieke wagens, veeleisende uitdagingen en Britse (gescripte) humor terugvinden. Wie voor de pk’s kijkt zal aan zijn trekken komen met een act de présence van ondermeer de Bugatti ChironLamborghini Aventador S, Audi TT-RS, Mercedes-AMG GT R, McLaren 720S en zelfs een Kia Stinger!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...