Preview: BMW X2 M (2019)

Preview: BMW X2 M (2019)Zou BMW op een dag werk maken van een volwaardige X2 M?

De digitale onthulling van de BMW X2 crossover ligt nog maar net achter ons en Photoshop guru X-Tomi tovert alreeds een X2 M impressie uit zijn digitale mouw. Typisch voor de M producten uit München zijn de gespierde wielkasten, grote velgen, bijgewerkte (agressievere!) grille en een veelvoud aan M badges. Een kleurrijke lak maakt het geheel van nature nog een pak dikker!

De kans is anderzijds wel klein dat BMW een X2 M in het gamma zal opnemen, toch zeg je beter nooit nooit in autoland. Momenteel kan je bij je favoriete BMW verdeler een X6 M en X5 M op de kop tikken, binnen afzienbare tijd moet er daar ook een X3 M bijkomen.

Het motorengamma van de nieuwe X2 schommelt momenteel van 140 pk tot 235 pk, alvorens dat er een volwaardige M versie ten tonele zou komen verwachten we eerder een X2 M40i xDrive!

Preview: BMW X2 M (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...