Officieel: Pagani Rinascimento restauratie

Officieel: Pagani Rinascimento restauratiePagani lanceert onder de Rinascimento noemer een restauratiedienst voor de oudste Zonda’s in perfecte staat te houden.

Terwijl onze aandacht naar de Huayra Roadster’s en BC’s gaat zou je het haast vergeten dat er ook nog 137 Zonda’s bestaan. Het merendeel daarvan onderging de laatste jaren een transformatie naar een moderne versie – zoals de 760’s – maar er zijn er ook nog in originele staat. Daarvoor voorziet de Italiaanse autobouwer nu een Rinascimento afdeling om die bolides in tip-top conditie te houden, een soortgelijk project als het Ferrari Classiche Department en Lamborghini Polo Storico.

Sommige Pagani Zonda’s hebben reeds meer dan 100.000 km achter de rug, om dat nogmaals te kunnen doen was er veel vraag naar een interne restauratiedienst die zeer grondig te werk ging. Behalve een volledige motorrevisie kan je ook opteren voor het koetswerk, de lak of het interieur op te frissen.

Aanmelden kan bij Horacio himself in San Cesario sul Panaro!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...