Teaser: Aston Martin V8 Vantage (2017)

Teaser: Aston Martin V8 Vantage (2017)De onthulling van Aston Martin’s nieuwe sportwagen, de V8 Vantage, is nakend!

Aston Martin is al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een gloednieuwe V8 Vantage, ook de marketingcampagne draait al op volle toeren! Met deze nieuwe teaser lijkt de presentatie nu wel dichtbij, het Autosalon van Los Angeles is in november een goede kanshebber!

Behalve het doorlopende achterlicht moeten we het doen met diverse elementen uit andere Aston’s, zoals de minimaal 450 pk sterke 4.0-liter V8 van AMG makelij uit de DB11. Ook qua infotainment en rijhulpsystemen zal de nieuwkomer sterk uitpakken ten opzichte van huidige V8 Vantage.

De 8-traps ZF sportautomaat doet ongetwijfeld z’n ding maar Aston Martin gelooft sterk in een intense rijbelevenis, vandaar we tevens een manuele versnellingsbak met zes verzetten verwachten.

Teaser: Aston Martin V8 Vantage (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...