Preview: Audi RS7 Sportback (2018)

Preview: Audi RS7 Sportback (2018)Laat die nieuwe Audi RS7 Sportback topversie maar snel komen!

De onthulling van de gloednieuwe A7 Sportback ligt nog maar net achter ons en we kijken al even vooruit naar de RS7 versie, een vierdeurscoupé met sportwagenpotentieel. Boven de krachtigste TFSI benzinemotoren verwachten we wel eerst nog een S7 Sportback, tegen eind 2018 zal de RS7 ongetwijfeld reeds ten tonele zijn.

Visueel blijft de Audi Sport – het vroegere quattro – trouw aan een klassiek recept voor de RS modellen, daarom dat we bij de RS7 Sportback ook een meer agressieve grille (mét honinggraadmotief), brede heupen, grote velgen en twee ovalen uitlaatmonden verwachten. Net zoals voor de interieurafwerking zal het gebruik van koolstofvezel en chroom niet geschuwd worden!

In tegenstelling tot zijn voorganger zal de nieuwe Audi RS7 Sportback met twee verschillende motoren naar buiten komen. Standaard blijft de 4.0-liter V8 op post, vermoedelijk goed voor 650 pk maar daarnaast zou er ook een hybride topversie komen op basis van de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, reken dus maar op 700 groene pk’s!

Render door X-Tomi Design!

Preview: Audi RS7 Sportback (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...