Officieel: Mercedes-AMG G65 Final Edition (2017)

Officieel: Mercedes-AMG G65 Final Edition (2017)We nemen afscheid van de huidige generatie G-Klasse – in G65 AMG trim – met een gelimiteerde Final Edition!

Bijna 40 jaar is de huidige Mercedes G-Klasse, een populair icoon in de SUV wereld, onder ons. Hij kreeg dan op gepaste tijden wel een kleine opfrisbeurt of nieuwe motoren, in theorie bleef men verder werken op het bestaande geheel. Daar lijkt nu een einde aan te komen, volgend jaar krijgen we namelijk een gloednieuwe G-Klasse! Visueel zal sterke sterk aanleunen bij de huidige vormgeving/containerlooks, qua techniek, multimedia en mechaniek gaat het geheel er sterk op vooruit!

Maar tot het zover is lanceert Mercedes nog een laatste special edition, niet geheel verwonderlijk de G65 AMG Final Edition gedoopt. Slechts 65 stuks worden er wereldwijd gebouwd aan een vanafprijs van 310.000 euro, in ruil krijg je een V12 met 630 pk en 1.000 Nm! Typerend aan de G65 AMG Final Edition krijgen diverse details een matbronzen afwerking, binnenin koos Mercedes-AMG voor een stevige mix van zwart en brons!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes G350d BlueTEC!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...