Officieel: Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake (2017)

Officieel: Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake (2017)Na de Vanquish Zagato Coupé, de Volante en de Speedster komt Aston Martin nu ook met een Vanquish Zagato Shooting Brake variant!

Terwijl de reguliere Aston Martin Vanquish zich klaarmaakt voor een wissel van de wacht met een nieuwe versie op basis van de DB11 zit coachbuilder Zagato niet stil. Er was al een gelimiteerde Coupé, dakloze Volante en speelse Speedster, met de gloednieuwe Shooting Brake is het kwartet compleet.

Slechts 99 exemplaren van de Aston Martin Vanquish Zagato – inclusief typerende bubbel in het dak – zullen er gebouwd worden, allemaal zijn ze intussen gereserveerd aan een stevig prijskaartje. De 6.0-liter V12 levert 580 pk waarmee je de vier inzittenden en ietwat bagage zowel snel als stijlvol kan verplaatsen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...