Video: AutoCar test de Rolls Royce Phantom

Video: AutoCar test de Rolls Royce PhantomOnze Britse collega’s testen hét Britse luxe-icoon, de nieuwe Rolls Royce Phantom!

Na een periode van meer dan 13 jaar namen we vorig jaar jammer genoeg afscheid van de zevende generatie Rolls Royce Phantom. Gelukkig kregen we dit jaar reeds een nieuwe versie, voorzien van alle moderne snufjes, veiligheidsfeatures en rijhulpmiddelen. Aan de buitenzijde oogt het geheel relatief herkenbaar met een modern sausje (oa LED’s verlichting) er over, binnenin moet deze Phantom zijn multimediale innerlijk direct duidelijk maken.

Achterin blijven dé beste plaatsen in een Phantom, gelukkig voor James – of hoe je chauffeur ook mag heten – geniet deze Rolls van een stevige portie isolatie, een subliem stuurgevoel en achterwielsturing waardoor hij compacter moet aanvoelen dan hij in werkelijkheid is. Voorin ligt er nog steeds een V12 maar voor het eerst is die voorzien van turbo’s, goed voor 570 pk en 900 Nm (!!).

Niet enkel Autocar mocht reeds snuffelen aan hét Britse statussymbool, ook de rest van de internationale media én vloggers waren aanwezig in Zwitserland voor een eerste kennismaking.
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...