Spyshots: Mercedes B-Klasse (2018)

Spyshots: Mercedes B-Klasse (2018)Mercedes maakt ook werk van een nieuwe generatie B-Klasse, de praktische en familiale MPV.

Terwijl de middenklassers blijven vallen voor crossovers en compact SUV’s en de jeugd kiest voor blitse hatchback’s en vierdeurs coupé’s investeert Mercedes opnieuw in een nieuwe B-Klasse. Misschien niet het meest sexy product uit Stuttgart maar wel functioneel en praktisch. Alle beetjes helpen natuurlijk om de titel van #1 premium autoconstructeur vast te houden.

Visueel blijft de B-Klasse sterk herkenbaar met de huidige generatie, gezien de stevige portie camouflage moeten we nog even geduld hebben voor het finale design. De B-Klasse is inning verbonden met de A-Klasse die zich ook opmaakt voor een grondige vernieuwing, zodra die het levenslicht heeft gezien – begin 2018 – moet er heel wat duidelijk zijn omtrent de MPV. Denk alvast aan een moderner interieur (mét digitale wijzerplaten?), innovatieve rijhulpmiddelen en efficiënte motoren.

Ook van de nieuwe Mercedes B-Klasse verwachten we op termijn een zuinige plug-in hybride, op een B45 AMG hoef je anderzijds niet te wachten. Eind 2018 staat deze praktische Duitser in de showrooms.

Spyshots: Mercedes B-Klasse (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...