Poll: Aston Martin Vulcan vs McLaren P1 GTR

Poll: Aston Martin Vulcan vs McLaren P1 GTREen intense strijd tussen twee hardcore circuitmonsters!

Met slechts 24 exemplaren van de Aston Martin Vulcan en 35 stuks van de McLaren P1 GTR is de kans behoorlijk klein dat je deze Britten ooit tegen zal komen. Daar moet je sowieso voor richting het circuit want beide wagens mogen enkel op het circuit, niet geheel onlogisch gezien hun hardcore ingesteldheid.

De Aston Martin heeft een 7.0-liter die een gezonde 800 pk levert aan een sequentiële zestraps versnellingsbak, de McLaren rekent op de gekende 3.8-liter V8 met maar liefst 1.000 pk! Beiden zijn gemakkelijk enkele miljoenen euro waard, wellicht gerechtvaardigd gezien hun exclusieve karakter. De LaFerrari FXX-K had een perfecte speelkameraad geweest voor dit duo, ware het niet wat Ferrari die bolides zélf in hun garages laat staan en enkel onder eigen toezicht naar buiten stuurt…

Aston Martin Vulcan vs McLaren P1 GTR

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...