Officieel: McLaren MSO R Coupe / Spider one-off (2017)

Officieel: McLaren MSO R Coupe / Spider one-off (2017)Less is more bij McLaren, tenzij het om gepersonaliseerde MSO bolides gaat..

Een vermogende klant kreeg het voor elkaar om van McLaren een unieke wagen te krijgen, de R. Dat is op zich al een extreme prestatie, om het direct goed te doen koopt hij/zij de R per direct als Coupé en dakloze Spider. Iets dat we in het verleden reeds zagen bij de Pagani Zonda 760LM!

Zoals je ongetwijfeld kon raden zijn dit creaties van de McLaren Special Operations divisie die je wildste dromen waar kunnen maken … als je het kan betalen! Zoals steeds opteren ze voor heel wat koolstofvezel, alcantara, grote spoiler(s) en aerodynamische tweaks.

Technisch is de McLaren R by MSO opnieuw gebaseerd op oude Super Series modellen (12C, 650S en 675LT), de 3.8-liter V8 levert in beide modellen een gezonde 688 pk / 700 Nm. Deze beperkte vermogenstoename (+ 13pk) verkregen de Britten door nieuwe cilinderkoppen en een op maat gebouwd uitlaatsysteem van titanium.

McLaren zwijgt in alle talen over de eigenaar én wat het uiteindelijke doel van de R zal zijn, wie zelf een MSO configuratie wil maken moet langs de Louisalaan in Brussel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...