Video: Carfection test de Range Rover Velar

Video: Carfection test de Range Rover VelarMet de Velar heeft Range Rover een bijzonder luxueuze én hoogtechnologische SUV tussen de Evoque en de Sport!

De Velar nestelt zich dus onderaan het luxueuze Range Rover gamma al zou je dat niet zeggen als je deze blitse Brit aanschouwt. Qua afmetingen leunt de Velar behoorlijk dicht aan bij de Range Rover Sport en daarvan profiteer je voornamelijk binnenin met een praktisch en ruim interieur. Dat geniet van een hoogstaande afwerkingsgraad én dito materialen maar toch zijn het vooral de twee reuzegrote infotainmentsystemen die de aandacht opeisen. Volgens de eerste testen zou het systeem zelfs vlot én prettige moeten werken!

De Land Rover Range Rover Velar staat intussen bij de dealer in een S, SE en HSE uitvoering met gloednieuwe aluminium Ingenium viercilinders een V6 topversie. Met een diesel in het vooronder ben je aangewezen op de D180, D240 en D300 waarbij de cijfercode logischerwijs het vermogen aangeeft, benzinerijders hebben de keuze uit een P250, P300 en P380. Ook hier verwachten we op termijn een SVR topversie!

De hightech Range Rover Velar kan de jouwe zijn vanaf 57.300 euro!

En uiteraard kreeg ook de rest van de internationale media de kans om de Velar te testen
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...