Belgische prijs Hyundai Kona: vanaf €17.899

Belgische prijs Hyundai Kona: vanaf €17.899De (kleurrijke!) compacte Hyundai Kona kan binnenkort de jouwe zijn vanaf 17.899 euro!

Na het succesverhaal van de Tucson SUV lanceert Hyundai binnenkort de compacte evenknie, de Kona. Zoals dat hoort zijn dergelijke crossovers minstens even goed uitgerust op vlak van gadgets, multimedia, connectiviteit en rijhulpmiddelen, diverse kleurrijke personalisatiemogelijkheden maken het Koreaanse geheel af.

Medio oktober start Hyundai met de verkoop van de Kona met twee moderne motorisaties, de 1.6-liter CRDi volgt begin 2018. De 1.0-liter T-GDi driecilinder levert 120 pk terwijl de 1.6-liter T-GDi viercilinder de topversie is met 177 pk, standaard wordt deze gekoppeld aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling én compacte vierwielaandrijving.

Zoals bij de vernieuwde i30 kiest Hyundai ook voor de Kona voor vier klinkende namen voor de uitrustingslijnen, zijnde Air, Twist, Launch en Luxury Launch. Daarbij schommelt de vanafprijs tussen de 17.899 euro en 29.999 euro, de zorgeloze garantie van vijf jaar is steevast inbegrepen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...