Uittip: Zoute Grand Prix 2017 [5-6-7-8 oktober]

Uittip: Zoute Grand Prix 2017 [5-6-7-8 oktober]Met het indrukwekkende Zoute Grand Prix weekend voor de deur weten autoliefhebbers waar ze tussen 5 en 8 oktober 2017 moeten zijn!

Op een relatief korte termijn groeide het Zoute Grand Prix gebeuren uit van een lokaal evenement tot een indrukwekkende zomereditie van het Autosalon van Brussel, dit danken ze aan de professionele organisatie en het imago van de prestigieuze badstad.

Het programma bestaat nog steeds uit diverse evenementen:

  • Zoute Top Marques: een permanente tentoonstelling van 14 prachtige luxe/sportwagens doorheen Knokke.
  • Zoute Rally: een rally in de buurt voor maar liefst 213 wagens die ingeschreven zijn tussen 1920 en 1650, dit tussen donderdag en zaterdag.
  • Zoute Sale by Bonhams: een veiling op vrijdagavond van diverse Porsche’s, Ferrari’s, Alfa Romeo’s, Jaguar’s, … door het gerenommeerde Bonhams veilinghuis.
  • Zoute Concours D’Elegance: een schoonheidswedstrijd tussen meer dan 100 exclusieve wagens op de Royal Zoute Golf Club.
  • Zoute GT Tour: een rondrit op zondag voor moderne sportwagens, eindigen doen ze traditiegetrouw op de dijk van Knokke waarna iedereen al deze knappe bolides van dichtbij kunnen aanschouwen.

Als autoliefhebber (m/v/x mét talent) weet je dus wat er te doen staat tussen donderdag 5 en zondag 8 oktober 2017. Check de website voor meer informatie én het volledige programma hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...