BMW voorziet integratie van Amazon Alexa in 2018

BMW voorziet naadloze integratie van Amazon Alexa in 2018Alexa, de veelzijdige stemgestuurde persoonlijke assistent van Amazon, zal vanaf midden 2018 beschikbaar zijn voor alle nieuwe BMW’s (en MINI’s)!

BMW zet sterk in op digitale features, na de handige BMW Connected App komen ze midden volgend jaar met de integratie van Alexa in hun modellen. Deze enthousiaste vrouwenstem is het (vergevorderde) equivalent van Apple’s Siri en kan allerhande vragen/problemen oplossen, dankzij de volledige integratie in de boordcomputer kan die resultaten visueel weergeven en bijvoorbeeld de gps instellen. Ook details van de wagen (vb brandstofniveau, batterijniveau, …) kan Alexa raadplegen.

De uitrol van Alexa in nieuwe BMW’s en MINI’s start midden 2018 in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten, zodra het systeem daar foutloos loopt verwachten we snel een Europese uitrol van deze handige functionaliteit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...