Spyshots: BMW 2-Reeks Gran Coupe (2019)

Spyshots: BMW 2-Reeks Gran Coupe (2019)Een directe rivaal voor de Audi A3 Berline en Mercedes CLA had BMW nog niet en daar lijken ze nu werk van te maken..

Terwijl de andere Duitse premiumconstructeurs toch al even een vierdeurs variant van hun populaire hatchback’s in het gamma hebben bleef het hieromtrent stil in München. Tegen de volgende generatie – medio 2019 – moet dat gemis rechtgezet zijn, zo getuige de eerste prototypes die recentelijk opdoken nabij het R&D centrum van BMW. Vroeger had altijd gemogen maar de 2-Reeks Coupé en Cabriolet zitten net terug in het nieuw..

De nieuwste telg van de komende generatie BMW 2-Reeks zal tevens voorzien zijn van voorwielaandrijving, bij de betere uitvoeringen kan je ongetwijfeld xDrive vierwielaandrijving aanvinken op de optielijst. Motorisch zal het dan ook gaan om een soortgelijke motorengamma als de kleinste BMW’s en MINI’s die het platform delen, denk dus maar aan de 1.5-liter driecilinder / 2.0-liter viercilinder benzine’s en de 1.5-liter diesel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...