Officieel: Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione (2017)

Officieel: Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione (2017)Alfa Romeo lanceert een blitse Giulietta Sport Collezione variant!

De Alfa Romeo Giulietta gaat al een tijdje mee maar kan nog steeds terugvallen op een behoorlijk passievol design, zowel binnenin als aan de buitenzijde. Om deze compacte Italiaan aantrekkelijk te houden in een sterk bevolkt segment stelt Alfa Romeo een nieuwe versie Sport Collezione voor met een aangedikte basisuitrusting.

De Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione wordt uitgerust met dé iconische lichtmetalen velgen (17″), rode remklauwen, brede zijschorten, sportieve bumpers met rode sierlijsten en grotere uitlaatstukken. De donkergetinte achterruiten en mistlampen maken het exterieur compleet. De Blu Misano koetswerkkleur komt hiervoor speciaal over van de Giulia Veloce..

Ook voor het interieur kiest Alfa Romeo voor een sportieve insteek met een donkere hemelbekleding (zoals in de Giulietta Veloce), zwarte fluwelen matten, een zwart/grijze stoffen zetelbekleding en Alfa Romeo logo’s in de hoofdsteunen.

De blitse vormgeving wordt gekoppeld aan een royale standaarduitrusting met onder meer een stuur in technoleder, automatische airco, cruise control, parkeersensoren achteraan en het 6.5″ Uconnect multimediasysteem mét navigatie. Daarnaast verwelkomt de Sport Collezione uitvoering ook nog een armsteun vooraan met opbergvak, elektrisch bediende ramen en de actieve stuurbekrachtiging DST

De Giulietta Sport Collezione is verkrijgbaar met de 1.4-liter Turbo Benzina (120 pk, 150 pk of 170 pk), de 1.6-liter JTDm (120 pk) en de 2.0 JTDm (150 pk of 175 pk). Bestellen kan vanaf nu in het Alfa Romeo dealernet met een vanafprijs van €19.940, oftewel een voordeel van meer dan 7.000 euro.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm TCT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...