Officieel: BMW i Vision Dynamics Concept (2017)

Officieel: BMW i Vision Dynamics Concept (2017)Deze i Vision Dynamics Concept moet zich op termijn gaan ontpoppen tot de BMW i5!

BMW werkt al een tijdje aan een uitbreiding van het milieuvriendelijke i subgamma, zo is er sinds kort een i3 S met een iets sportievere insteek. Op termijn moet er naast de i3 en i8 ook een i5 bijkomen, als zoethoudertje komt de blauw/witte premiumconstructeur uit München alvast met de i Vision Dynamics naar buiten.

Gezien er geen interieurbeelden beschikbaar zijn draait het hier voornamelijk om de vormgeving en de technische basis. Visueel herkennen we in de futuristische BMW i Vision Dynamics invloeden van de Z4 Roadster Concept, X7 iPerformance Concept, 8-Reeks Concept en de i3. Of de uiteindelijke i5 een vierdeurs sedan gaat worden of toch eerder een crossover is nog niet 100% duidelijk!

Op prestatievlak is de BMW i Vision Dynamics in staat om de 0-100 km/u sprint te voltooien in 4 seconden en ligt de topsnelheid op 200 km/u, interessanter is het zuiver elektrische rijbereik van 600 km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...