Officieel: Volkswagen I.D. CROZZ II concept (2017)

Officieel: Volkswagen I.D. CROZZ II concept (2017)Volkswagen toont een evolueerde versie van de I.D. Cross Concept op het Autosalon van Frankfurt.

Wat I is voor BMW en EQ voor Mercedes zal I.D. worden voor Volkswagen, een apart gamma van (zuiver) elektrische wagens. Vorig jaar kregen we reeds de I.D. Concept die op termijn moet doorgroeien naar een hatchback, de tweede I.D. Concept was de BUZZ die het Autosalon van Shanghai sierde. In Frankfurt toont Volkswagen dat die zuiver elektrische SUV bijna klaar is met de I.D. Bruzz II Concept.

Deze hint nog steeds naar een productiemodel van een blitse SUV met een rijbereik van ongeveer 500 km, dit dankzij een tweedelige (hightech) motorsetup en vierwielaandrijving. Tegen 2020 moet de ID en ID Cross in de showroom staan, in 2022 krijgen we met de ID BUZZ een zuiver elektrische variant van de T1 (hét VW busje van weleer)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...