Officieel: Opel Insignia GSi Sports Tourer (2017)

Officieel: Opel Insignia GSi Sports Tourer (2017)Met de praktische (én snelle) Insignia GSi Sports Tourer heeft Opel nog een nieuwigheid in 2017 te pakken!

Na de presentatie van de Insignia GSi was het duidelijk dat de OPC variant/benaming bedankt werd voor bewezen diensten, naar aanleiding van het Autosalon van Frankfurt presenteert Opel nu ook de Insignia GSi Sports Tourer variant. Standaard krijgt deze een iets krachtigere vormgeving, 20″ velgen, Brembo remschijven, vierwielaandrijving en het FlexRide sportonderstel. Het laadvolume blijft anderzijds gewoon op 1.665 liter steken.

Opel brengt de Insignia GSi Sports Tourer met zowel een benzine- als dieselmotor, een keuze die je ongetwijfeld ook zal hebben bij de GSi Grand Sport. De 2.0-liter viercilinder benzinemotor doet het met 260 pk / 400 Nm, goed voor een 0-100 km/u tijd van 7,5 seconden en een topsnelheid van 245 km/u! De nieuwe 2.0-liter BiTurbo dieselmotor krijgt 210 pk / 480 Nm mee.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...