Teaser: Audi R8 V10 RWD (2017)

Teaser: Audi R8 V10 RWD (2017)Komt er een achterwielaangedreven Audi R8 V10?

Met het Autosalon van Frankfurt voor de deur draaien de marketingdiensten van menig automerk op volle toeren. Dat kan ook gezegd worden van een nieuwe R8 op het Instagramkanaal van Audi Sport, we zien een spierwit exemplaar zichzelf amuseren met het betere driftwerk. Met de aanwezige quattro vierwielaandrijving is dat sowieso een grote uitdaging, tenzij de premium Duitsers uit Ingolstadt natuurlijk met een speelse R8 RWD ten tonele komen.

Op een eenzame tuner na was er nog nooit een achterwielaangedreven R8 beschikbaar, de technische identieke Lamborghini Huracan heeft anderzijds wel een LP580-2 variant in het gamma. Audi zou ook nog werk maken van een instapmodel met de 2.9-liter V6 uit de RS5 Coupé die zich onder de R8 V10 en R8 V10 Plus zal positioneren.

Audi verschaft ons ongetwijfeld duidelijkheid vanuit Frankfurt begin deze week..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...