Officieel: BMW X7 iPerformance SUV Concept (2017)

Officieel: BMW X7 iPerformance SUV Concept (2017)De langverwachte BMW X7 SUV maakt zijn eerste opwachting … in X7 iPerformance conceptvorm!

De komst van een grotere SUV boven de BMW X5 was een publiek geheim, zeker omdat ze in China en Amerika effectief zitten te wachten op een bigger & better premium SUV. Met de X7 iPerformance Concept krijgen we nu een eerste beeld van wat we mogen verwachten, in tegenstelling tot de naamgeving zijn er hier wel maar zes zitplaatsen voorzien die op die manier wel meer luxe en comfort meekrijgen.

De BMW X7 iPerformance Concept mag uitpakken met stoere looks zoals de extreem grote nieren vooraan, 23″ lichtmetaal, smalle achterlichten en een bijzonder groot panoramisch dak. Binnenin heerst er een unieke sfeer van zachte materialen, veel lichtinval en hypermoderne technologie. Al is en blijft dit een concept waardoor de designers behoorlijk wat vrijheid krijgen, we gaan er vanuit dat het interieur van de aankomende X7 SUV dicht bij dat van de 7-Reeks limousine zal liggen..

Ook qua motorengamma zal het beste van de 7-Reeks te verkrijgen zijn in deze luxueuze SUV uit München, de productie ervan werd reeds toegewezen aan de Amerikaanse BMW-fabriek in Spartanburg (South Carolina). De X7 iPerformance Concept krijgt op zijn beurt een plug-in motorisatie mee.

Afspraak in 2019 bij je favoriete BMW concessiehouder voor een eerste kennismaking met de X7!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...