Ferrari bouwt een 300ste LaFerrari Aperta voor het goede doel

Video: Ferrari LaFerrari Aperta in actieInitieel stonden er maar 299 dakloze LaFerrari Aperta’s op de productieplanning maar speciaal voor de Save The Children stichting schroeft Ferrari er nog eentje in elkaar.

Save The Children gaat dit exclusieve exemplaar vervolgens laten veilig door RM Sotheby’s op vrijdag 9 september, ongetwijfeld dé laatste kans om een LaFerrari Aperta in nieuwstaat op de kop te kunnen tikken. Mocht dit je allemaal bekend lijken, Ferrari deed eveneens hetzelfde met een extra (500ste) exemplaar van de LaFerrari coupé.

Vermoedelijk zal deze Aperta vlot boven de oorspronkelijke aankoopprijs gaan van anderhalf miljoen euro, mocht je een exemplaar toegewezen zijn door de Italianen uit Maranello. Niet iedereen kon zomaar een LaFerrari (Aperta) op de kop tikken en dat maakt de (verzamel)waarde van zo’n bloedrode hypercar nog groter..

Behalve het allerlaatste productie-exemplaar krijgt deze Ferrari LaFerrari Aperta ook nog eens een one-off kleurstelling mee, naast een Rosso Fuoco lakkleur wordt de dakloze zonnekopper overtrokken met een dubbele Bianco Italia striping. Binnenin werd er gekozen voor donker Alcantara met zwarte koolstofvezel en rode accenten qua leder en stiknaden. De 6.3-liter V12 levert nog steeds 800 pk die er dankzij een elektrohulp (KERS systeem) 963 pk kunnen worden!

Bieden kan via de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...