Teaser: Mercedes Concept EQ A (2017)

Teaser: Mercedes Concept EQ A (2017)Mercedes schenkt ons met de Concept EQ A alvast een toekomstige blik op een zuiver elektrische stadswagen.

Mercedes liet al weten dat ze in de komende jaren stevig werk zullen maken van het zuiver elektrische EQ gamma, na de het initiële EQ Concept met SUV allures zullen ze op het Autosalon van Frankfurt een EQ A Concept presteren. Behalve het prachtige futuristische lijnen en blauwe accenten moet je dit vooral zien als een zuiver elektrische variant van de toekomstige A-Klasse waarmee Das Haus zijn pijlen richt op de BMW i3.

Veel meer informatie omtrent de Concept EQ A valt er op dit moment niet te rapen, het wordt ongetwijfeld een van de highlights – naast de Project One hypercar – tijdens de presentatie van CEO Dieter Zetsche in Duitsland. Naast een (compacte) hatchback en stoere SUV zou er op termijn eveneens een berline komen onder het EQ label.

Teaser: Mercedes Concept EQ A (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...