Teaser: Mercedes-AMG Project One hypercar (2017)

Teaser: Mercedes-AMG Project One hypercar (2017)Ongetwijfeld een van de grote(re) namen op het Autosalon van Frankfurt, de high performance supersportwagen van Mercedes-AMG!

Enkele jaren geleden hadden zowel McLaren, Porsche als Ferrari een extreme sportwagen in het gamma en dan vergeten we nog de extreem potente Bugatti’s, Koenigsegg’s en dergelijke. Mercedes hield zich lang op de vlakte maar gaat dat nu toch rechtzetten met hun Project One hypercar naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de AMG divisie.

Technisch deelt deze heel wat met de succesvolle F1 bolides van Mercedes-AMG, zo krijgt de Project One eveneens een een 1.6-liter V6 turbobenzinemotor onder de kap mét hybridehulp. Goed voor méér dan 1000 pk en een topsnelheid boven de 350 km/u! Als Lewis Hamilton onder de indruk is dan moeten wij dat zeker zijn!

De productie van de Mercedes-AMG Project One zou slechts tientallen exemplaren omvatten die reeds allemaal besproken zijn, onder de 2,4 miljoen euro moest je het zelfs niet proberen. Meer info volgt vanuit Frankfurt op 11/12 september!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...