Spyshots: Mercedes-AMG GT Black Series (2018)

Spyshots: Mercedes-AMG GT Black Series (2018)Krijgen we een Mercedes-AMG GT Black Series op basis van de AMG GT4?

Na de AMG GT3 kregen we op de 24u van Spa-Francorchamps een nieuwe instapper voor de raceteams van Das Haus. De AMG GT4 gooit zich vanaf begin 2018 ten strijde in het GT4 kampioenschap (oa tegen de Cayman GT4) maar is jammer genoeg niet straatlegaal, nu lijkt Mercedes-AMG daar iets aan te doen..

Zo doken er recentelijk prototypes op nabij de Nürburgring van een AMG GT4 met extra camouflage. Voor de laatste testen zouden de ingenieurs daarmee zich toch niet gaan bezighouden? Daarnaast was de achterzijde ook licht aangepast en kreeg het interieur een rolkooi mee. Of Mercedes-AMG komt met een straatlegale GT4 uitvoering (naast de vierdeurs variant) of we zien hier de AMG GT Black Series voor het eerst, vermoedelijk als zwanenzang voor deze generatie AMG GT! In navolging van de SLS Black Series verwachten we minder gewicht en meer vermogen, dit op basis van de reeds behoorlijk potente AMG GT R..

Wat ze ook in hun schild voeren in Affalterbach, ergens in 2018 moet het duidelijk worden!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...