Officieel: Kia Cee’d GT Concept (2017)

Officieel: Kia Ceed GT Concept (2017)Kia lokt ons met een behoorlijk strak concept naar het Autosalon van Frankfurt!

Terwijl we ginds voornamelijk uitkijken naar de eerste kennismaking (van dichtbij) met de hippe Stonic crossover laat Kia eveneens weten dat ze een gelikt concept op hun stand zullen plaatsen. Deze naamloze designpreview moet ons alvast warm maken voor de volgende generatie Cee’d C-segmenter.

Terwijl het concept overduidelijk een Shooting Brake vorm meekrijgt is het nog even afwachten geblazen of de Europese Koreanen het effectief ook zo ver zullen brengen om naast de nieuwe Cee’d vijfdeurs, Cee’d SW break en Pro_Cee’d driedeurs ook een sexy Shooting Brake variant zullen bouwen. De collega’s van Hyundai deden het intussen reeds met de i30 Fastback!

Lees hier onze rijtest met de Kia Cee’d 1.0 T-GDi!

Officieel: Kia Cee'd GT Concept (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...