Spyshots: Mercedes-AMG vierdeurs GT (2018)

Spyshots: Mercedes-AMG vierdeurs GT (2018)Na de sportwagen, de racers, de hardcore versies én de roadsters maakt Mercedes nu werkt van een meer bruikbare vierdeurs AMG GT!

Na de SLR en de SLS kwam Mercedes-AMG met een behoorlijk breed AMG GT sportwagengamma op de proppen. Als alles goed loopt krijgen we daar op termijn een vierdeurs variant bij, vermoedelijk een van de highlights op het Autosalon van Genève in 2018. Met de GT Concept kregen we al even een designpreview.

Op vlak van design, motoren en interieur mogen we gerust een blik werpen op de rest van het AMG GT gamma, daaromtrent hoef je dus geen zorgen te maken. Qua vermogen, luxe, gadgets én een knallende soundtrack zal je niets tekort komen. Omtrent de naamgeving heerst er wel nog heel wat onduidelijk, lang gingen we er namelijk vanuit dat deze familiale sportwagen tot GT4 gedoopt zou worden! Maar laat dat nu net de benaming zijn van de nieuwste racewagen van Mercedes-AMG..

Welke benaming ze ook verkiezen, de Porsche Panamera heeft er binnenkort een te geduchten rivaal bij!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT 4.0 V8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...