Belgische prijs Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid: vanaf €33.999

Belgische prijs Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid: vanaf €33.999De Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid (PHEV) positioneert zich bijzonder aantrekkelijk op de markt met een straffe prijs, aantrekkelijke garantievoorwaarden én een royale uitrusting!

Na de Ioniq Hybrid en Ioniq Electric is de tijd nu aangebroken voor de lancering van de derde versie, de Ioniq Plug-in Hybrid. Deze combineert het beste van twee werelden met een krachtige(re) 8,9 kWh batterij, een efficiënte elektromotor en de bestaande 1.6-liter benzinemotor. Tezamen goed voor 141 pk en een rijbereik van meer dan 1.100 km in optimale opstandigheden, de automaat met dubbele koppeling zorgt hier ook voor een aangenaam rijgedrag.

In iets meer dan 120 minuten kan je de batterijen volledig opladen aan een regulier 230V stopcontact en daarmee kan je op papier 63 kilometer zuiver elektrisch rijden. In de praktijk zal dat vermoedelijk net iets meer zijn dan 50 km en dat is alvast een puike prestatie, iets wat ook gezegd kan worden over het verbruik (1,1 liter per 100 km) en de CO2 uitstoot (26 g/km). Met die laatste komt de Ioniq PHEV overduidelijk in het vizier van de zakelijke rijders.

De Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid wordt aangeboden met twee uitrustingsniveaus, namelijk Premium en Executive, met als enige optie de metaalkleur. De basisprijs voor de Premium uitvoering ligt op 33.999 euro en daarmee is hij veruit de meest betaalbare plug-in hybride die er op de markt is te vinden. De topuitvoering Executive kost 36.999 euro. De puike garantievoorwaarden (5 jaar volledige garantie en 8 jaar op de batterijen) zijn hier uiteraard ook aanwezig.

De eerste exemplaren van de Ioniq Plug-In Hybrid (met minimaal 16″ velgen, LED verlichting, 8″ infotainment, …) vinden deze maand nog hun weg naar de dichtstbijzijnde Hyundai verdeler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...