Te Koop: Porsche 911 2.4 S ’73 van de Rijkswacht

Te Koop: Porsche 911 2.4 S '73 van de RijkswachtIemand interesse voor deze exclusieve Porsche 911 2.4 S én de twee bijhorende politie-uniformen!

De Rijkswacht is intussen opgegaan in een nieuwe politiestructuur terwijl de Porsche’s werden vervangen door snelle Volkswagen’s, BMW’s en Volvo’s maar toch kan je binnenkort een prachtige occasie op de kop tikken. Deze exclusieve Porsche 911 2.4 S Coupé is namelijk een originele politiewagen uit 1973, slechts één van de 20 exemplaren die in de jaren ’70 geleverd werden aan onze Blauwe Dienaars.

De toenmalige 911 Coupé werd initieel gebouwd met een 2.4-liter E motor achterin maar speciaal voor de Rijkswacht werd die vervangen dankzij D’ieteren (de Belgische Porsche importeur) door de krachtigste 2.4-liter S flat-six.

Deze occasie wordt aangeboden in zijn dienstvoertuig status, dus mét oranje striping, zwaailichten, sirene en andere attributen. Als extra’tje zijn er ook twee bijhorende Rijkswacht uniformen inbegrepen bij deze deal. Dankzij de officiële ontbinding van de “Rijkswacht” mag je hier gewoon de weg mee op, alle nodige documenten zijn ook perfect in orde.

Bieden op deze Porsche 911 2.4 S “Rijkswacht Edition” kan vanaf ongeveer 300.000 euro via deze website tenzij je kan rekenen op de betere onderhandelingstechnieken.

Lees hier onze retrotest met de Porsche 911 Carrera 3.2 ’87!
Lees hier onze rijtest met de Porsche 911 (991.2) Carrera S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...