Dit is de gloednieuwe BMW X2!

Met deze X2 mag BMW binnenkort een nieuwe Sports Utility Coupé verwelkomen!

Vorig jaar zagen we X2 Concept nog op het Autosalon van Parijs, een jaar later maakt BMW zich klaar om in Frankfurt de nieuwste familietelg voor te stellen aan het grote publiek. De X2 is ten opzichte van de X1 hetzelfde wat de X4 en X6 Sports Utility Coupé’s zijn voor de X3 en X5, een meer lifestyle variant met licht aflopende daklijn dus.

Dat maakt dat we voor technische details en motoren alvast bij de nieuwe X1 mogen kijken, officiële details en interieurbeelden volgen later. Intussen kunnen we wel genieten van de eerste BMW X2 beelden die voorzien zijn van een kleurrijke camouflage, op het Autosalon van Frankfurt verwachten we deze hippe Duitser in vol ornaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...