Teaser: Mercedes-Maybach Vision 6 (2017)

Teaser: Mercedes-Maybach Vision 6 (2017)Mercedes heeft opnieuw een (veelbelovende) verrassing voor ons in petto!

Update: is het een dakloze versie? Time will tell..

Vorig jaar werden we getrakteerd op de prachtige Mercedes-Maybach Vision 6 Concept. Een bijzonder langgerekte 2+2 (relatief gezien dan toch) coupé met een elektrische aandrijflijn, 24″ velgen en een zeer uitgesproken vormgeving. Binnenin heerst er een loungesfeer met hoogwaardige materialen en hightech gadgets zoals augmented reality.

Dit jaar lijkt er opnieuw iets speciaals aan te komen, zo getuige onderstaande teaser. Heel veel kunnen we niet afleiden maar er wordt gesproken over (wederom) de Vision 6 benaming, we moeten nog even geduld hebben om te zien wat Das Haus nu uit haar mouw schudt én voornamelijk wanneer. Het Concours d’Elegance op Pebble Beach is steevast een mooie aangelegenheid, enkele weken later is er wel de Duitse autohoogmis in Frankfurt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...