Preview: Hyundai i30 N Wagon

Preview: Hyundai i30 N WagonMogen we op termijn ook een praktische Hyundai i30 N Wagon verwachten?

Hyundai heeft haar C-segmenter in het nieuw gestoken en vandaag de dag omvat het gamma een i30 vijfdeurs, i30 Wagon en i30 Fastback, voor het eerst komen de Europese Aziaten met een sportieve i30 N versie. Een veelbelovende hot hatch die rijplezier hoog in het vaandel moet dragen en die de voorbode zal zijn voor een ruim(er) N aanbod.

Of er naast de reeds aangekondigde i30 N Fastback tevens een i30 N Wagon zal bijzitten die zowel speels, sportief als praktisch wil zijn is onbestaande momenteel nog koffiedik kijken, de kansen voor een Tucson N of i20 N zijn alvast iets groter. Ford, Skoda en Seat bewijzen met respectievelijk de Focus Clipper ST, Octavia Combi RS en Leon ST CUPRA dat er een markt voor snelle gezinswagen bestaat, dankzij Photoshopgenie X-Tomi weten we alvast waaraan we ons misschien ooit mogen verwachten..

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Hyundai i30!

Preview: Hyundai i30 N Wagon

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...