Preview: Aston Martin V8 Vantage (2017)

Preview: Aston Martin V8 Vantage (2017)De nieuwe Aston Martin V8 Vantage is bijna klaar!

Na een carrière van meer dan 10 jaar is de tijd (meer dan rijp) voor een nieuwe generatie V8 Vantage, de speelse sportwagen van Aston Martin. Vorig jaar kreeg James Bond een speciale DB10 ter beschikking voor zijn heldhaftige daden in SPECTRE, een productiemodel liet nogmaals op zich wachten. Nu komen de Britten zelf naar buiten met beeldmateriaal wat een nakende onthulling doet verraden, de gelijkenissen met die prachtige DB10 zijn alvast sterk aanwezig!

Dankzij de innige samenwerking met Mercedes-AMG gaan we er vanuit dat de 4.0-liter V8 na de DB11 ook zijn weg zal vinden naar de nieuwe V8 Vantage. Met een 500-tal pk’s, achterwielaandrijving en een speels weggedrag moet de instapper van het Aston gamma alvast weten te inspireren, aan de soundtrack en de strakke looks zal het ook niet liggen..

Het Autosalon van Frankfurt biedt de perfecte opportuniteit om de V8 Vantage te onthullen al staat Aston Martin niet op de deelnemerslijst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...