Spyshots: Opel Insignia Sports Tourer GSi (2018)

Spyshots: Opel Insignia Sports Tourer GSi (2018)In tegenstelling tot de Insignia OPC krijgen we nu wél een sportieve/praktische Opel Insignia Sports Tourer GSi!

Opel’s woorden omtrent de komst van de Insignia Grand Sport in sportieve GSi uitvoering zijn nog niet koud én daar zien we alvast een tweede GSi uitvoering nabij de Nürburgring opduiken. Van de vorige generatie Insignia Sports Tourer was er geen OPC uitvoering beschikbaar, iets wat ze nu in Russelsheim gaan rechtzetten. Zodra het testwerk gedaan is natuurlijk, maar gezien het ontbreken van enige camouflage op dit prototype lijkt het een klare zaak.

Behalve het praktische vernuft van een dergelijke koetswerkbouw rekent de aankomende Opel Insignia Sports Tourer GSi – Grand Sport Injection – ongetwijfeld op dezelfde 2.0-liter turbobenzine met 280 pk en 400 Nm, een aangepast onderstel en een vlotte automaat. Ook hiervan verwachten we op termijn een dieselversie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...