Preview: Suzuki Swift Sport (2017)

Preview: Suzuki Swift Sport (2017)Suzuki presenteert een nieuwe generatie Swift Sport op het Autosalon van Frankfurt in september!

Bij de marktlancering van de reguliere Suzuki Swift was het alreeds uitkijken naar de Swift Sport die ons in het verleden meermaals wist te enthousiasmeren met zijn speelse ingesteldheid en scherpe prijs. Nu komen de Japanners naar buiten met een eerste foto, in Frankfurt krijgen we de rest van de details (en meer beeldmateriaal).

Naar alle waarschijnlijkheid lepelt Suzuki in deze generatie Swift Sport de 1.0-liter BoosterJet die we ook al zagen in de Vitara S. Daar levert de levendige viercilinder 140 pk en 220 Nm en dat is alvast meer dan de vorige Swift Sport (136 pk), toch verwachten we stiekem net dat beetje meer oomph!

Lees hier onze rijtest met de Suzuki Swift 2017!
Lees hier onze rijtest met de Suzuki Swift Sport!

Preview: Suzuki Swift Sport (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...