Officieel: Volvo XC60 Polestar (2017)

Officieel: Volvo XC60 Polestar (2017)Polestar voorziet een (beperkte) vermogenstoename voor je gloednieuwe Volvo XC60!

Terwijl de eerste klanten vol ongeduld zitten te wachten op hun premium XC60 SUV komt Volvo alreeds met de Polestar versies naar buiten. In tegenstelling tot de collega’s van AMG, M en RS voorziet Polestar geen ontiegelijk aantal pk’s, eerder een sportieve(re) afstelling van de automaat, gasrespons, stuurbekrachtiging en ophanging tezamen met wat extra kracht.

De Polestar Performance behandeling voor de XC60 is beschikbaar voor zowel de D4, D5, T5, T6 als T8 motorisatie. Die laatste krijgt dankzij deze sportkuur nu 421 pk en 680 Nm (+ 14 pk / + 40 Nm) maar we verwachten in België voornamelijk een sterke interesse voor de D5 variant met nu 240 pk en 500 Nm (+ 5 pk / + 20 Nm).

Lees hier alles omtrent de nieuwe Volvo XC60 SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...