Nieuwe Subaru Impreza komt (dan toch) naar Europa!

Nieuwe Subaru Impreza komt (dan toch) naar Europa!Op het Autosalon van Frankfurt zien we de nieuwe Subaru Impreza voor het eerst op Europese bodem, begin 2018 moet hij verkrijgbaar zijn in België.

Vorig jaar stond de nieuwe generatie Impreza te blinken op het Autosalon van New York maar een Europese introductie liet Subaru aan zich voorbij gaan. Hier draait het voornamelijk om de SUV’s zoals de Forester, Outback en XV terwijl de Japanners ook nog een Levorg en BRZ aanbieden.

Tegen 2018 mogen we daar dus de vijfde generatie Impreza bijrekenen. Deze compacte hatchback komt standaard met vierwielaandrijving waarmee Subaru een interessante mix van rijplezier, veiligheid en prestaties garandeert. Het innovatieve EyeSight veiligheidssysteem zal standaard aanwezig zijn terwijl er nog meer hulpmiddelen paraat staan om alle inzittenden veilig van A naar B te brengen.

Tegen september verwachten we meer informatie zoals de prijs en uitvoeringsdetails, je interesse in de nieuwe Impreza kan je wel al kenbaar maken bij je favoriete Subaru verdeler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...