Teaser: Jaguar E-Pace SUV (2017)

Teaser: Jaguar E-Pace SUV (2017)De Jaguar E-Pace maakt zich klaar voor een nakende onthulling op 13/07, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is dit géén zuiver elektrisch aangedreven SUV!

Na de geslaagde – en populaire – F-Pace SUV maakt Jaguar behoorlijk snel werk van een compactere variant die tot E-Pace gedoopt zal worden. Volgende week beleeft deze Jag zijn wereldpremière in Londen terwijl we hem op het Autosalon van Frankfurt in vol ornaat kunnen aanschouwen. Verwar de E-Pace ook niet met de I-Pace, die laatste komt wél met een zuiver elektrische aandrijflijn.

Om te zorgen dat de E-Pace op alle terrein zal presteren werden er maar liefst 150 prototypes over de hele wereld rondgestuurd, van de bloedhete woestijn tot de ijskoude poolcirkel. Om een prima rijdynamiek te voorzien werd de Nurburgring ook enkele keren (400 maal aldus Jaguar) aangedaan.

De nieuwe Jaguar E-Pace zal een praktische SUV worden met een sportieve inborst die standaard vierwielaandrijving meekrijgt. Hij zal beschikbaar zijn met een mooi aanbod van Ingenium benzine- en dieselmotoren, voor meer details en duidelijke foto’s moeten we nog wachten tot donderdag 13 juli.

Teaser: Jaguar E-Pace SUV (2017)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...