Officieel: Fiat 500 Anniversario special edition (2017)

Officieel: Fiat 500 Anniversario special edition (2017)De zestigste verjaardag van de iconische Cinquecento wordt nogmaals gevierd met de Fiat 500 Anniversario special edition.

Zestig jaar geleden zag de Fiat 500 op 4 juli 1957 het levenslicht in Italië en sindsdien werden er maar liefst 6 miljoen exemplaren van gebouwd. Daarvan zijn er meer dan 2 miljoen van de nieuwste generatie die sinds 2007 onze wegen siert. De guitige stadswagen van Fiat viert dit jaar dus zowel zijn 60ste als 10e verjaardag en daarvoor krijgen we naast de gelimiteerde 560 60th Anniversary nu een 600 Anniversario special edition!

De voorbije jaren kregen we op tijd en stond wel een speciale uitvoering van de Fiat 500, toch blijft het een smakelijk recept en lijken er eindeloos veel combinaties die nooit gaan vervelen. De 500 Anniversario komt met twee kleurrijke tinten zijnde Arancio Sicilia (oranje) en Verde Riviera (appelblauwzeegroen), aluminium accenten en vintage 16″ velgen. Achteraan prijkt er een uniek Anniversario logo.

Binnenin heerst er een “retro” sfeer met de nieuwe stoffen zetels (inclusief geborduurd 500-logo en horizontale strepen) maar moderne technologie zoals het 7″ infotainmentsysteem en Apple Car Play ontbreekt hier niet.

De Fiat 500 Anniversario is zowel de verkrijgen als 500 hatchback en 500C cabrio en dit met een motorengamma van 69 pk tot 105 pk. Bestellen kan vanaf nu!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...