Belgische prijs Opel Grandland X (2017): vanaf €25.000

Officieel: Opel Grandland X (2017)De nieuwe Opel Grandland X beleeft in september zijn première op het Autosalon van Frankfurt (IAA) en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij de dealers. De Belgische orderboeken zijn intussen wel geopend met prijzen vanaf 25.000 euro!

Na de nieuwe Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer, Mokka X facelift en Crossland X maakt Opel zich klaar voor de vijfde belangrijke lancering van 2017. De Grandland X gaat verder op het SUV succesverhaal en combineert een modern design met stoere (offroad) looks, een hoge zitpositie en praktische inborst. Zo slikt de koffer 514 liter tot maximaal 1.652 liter bagage! Daarnaast voorziet Opel ook heel wat technologie en gadgets op allerhande vlakken zoals rijhulp- en veiligheidssystemen, infotainment en connectiviteit.

Bij de marktlancering in oktober is de Opel Grandland X beschikbaar met twee motoren, na verloop van tijd zal het aanbod aangedikt worden. Dieselen kan met de 1.6-liter viercilinder met 120 pk / 300 Nm terwijl de 1.2-liter driecilinder turbobenzine een gezonde 130 pk / 230 Nm levert. Beide motoren zijn standaard uitgerust met een Start/Stop-systeem en kunnen worden gecombineerd met een manuele zesversnellingsbak of een moderne zestrapsautomaat.

De Grandland X is de derde Opel X telg na de Mokka X en Crossland X en heeft een basisprijs van 25.000 (benzine) of 26.800 euro (diesel).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...